Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό και το Debut.gr σχολιάζει τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός πέταξε για μια ακόμη φορά το πρώτο ημίχρονο, όμως σοβαρεύτηκε στο δεύτερο και έκανε το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-0. Σκόρερς για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς οι Ελ Αραμπί και Καφού.

Το ματς

Ο Μαρτίνς έκανε την έκπληξη με τον Κάιπερς, χρησιμοποιώντας τον Βέλγο από το ξεκίνημα στην αρχική εντεκάδα. Έτσι, και με το 4-4-2, οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν ασύνδετοι, καθώς δεν μπόρεσαν να επιβάλουν το παιχνίδι τους. Η μόνη μεγάλη ευκαιρία ήταν στο τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Κνετ έκανε τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Ελ Αραμπί. Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν μείνει και πίσω στο σκορ, όμως ο Σα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μάζουρεκ.

Με την έναρξη του ημιχρόνου, ο Μαρτίνς πέρασε στο παιχνίδι τον Βαλμπουενά και λίγο αργότερα ήρθε το 1-0. Ο Γάλλος βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Ραντζέλοβιτς, εκείνος έκανε την παράλληλη σέντρα στον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ελ Αραμπί έδωσε αργότερα τη θέση του στον Αχμέντ Χασάν και εκείνος ήταν που έφτιαξε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του. Στο 87′ πίεσε τον Αραμπούλι και του έκλεψε τη μπάλα, φεύγοντας μόνος του στην αντεπίθεση. Ενώ θα μπορούσε να πλασάρει, εκείνος προτίμησε να δώσει την μπάλα στον αμαρκάριστο Καφού, ο οποίος πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 2-0.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Έτσι, ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις νίκες του, βλέποντας τον ΠΑΟΚ να κάνει και δεύτερη σερί γκέλα στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν από το ξεκίνημα, ότι είναι και φέτος το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.