Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια για υπεράσπιση του τίτλου του, επικρατώντας με 3-0. Βασικοί οι Χολέμπας, Ραφίνια, Εμβιλά, χρυσές αλλαγές οι Φορτούνης και Μασούρας. Το ματς Ο Ολυμπιακός μπήκε νωθρά στον αγώνα. Είναι ενδεικτικό ότι την πρώτη καλή στιγμή του την […]

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια για υπεράσπιση του τίτλου του, επικρατώντας με 3-0. Βασικοί οι Χολέμπας, Ραφίνια, Εμβιλά, χρυσές αλλαγές οι Φορτούνης και Μασούρας.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε νωθρά στον αγώνα. Είναι ενδεικτικό ότι την πρώτη καλή στιγμή του την έχασε στο 22′, όταν ο Ραντζέλοβιτς νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Παπαδόπουλο. Γενικώς, ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Ελ Αραμπί σκόραρε, όμως υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε τους Εμβιλά και Ραντζέλοβιτς. Στη θέση τους πέρασαν οι Μασούρας και Φορτούνης, που δικαίωσαν αμέσως τον Πορτογάλο τεχνικό. Στο 59′, Καμαρά Φορτούνης και Ραφίνια συνδυάστηκαν, ο τελευταίος βρήκε τον Έλληνα άσο και εκείνος με αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Σκόραρε και η δεύτερη αλλαγή, Μασούρας |  sportime.gr

Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Μασούρα να σκοράρει με εξαιρετικό αριστερό πλασέ από το ύψος της περιοχής και να δώσει μαξιλαράκι ασφαλείας στον Ολυμπιακό. Στο 73′ , ο Μπα έκανε γκέλα εντός περιοχής, όμως ο Μπαράλες δεν μπόρεσε να μειώσει για τον Αστέρα, στέλνοντας τη μπάλα έξω από τα δοκάρια του Τζολάκη.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Ολυμπιακό να τριπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Φορτούνης βρήκε κάθετα τον Χασάν, εκείνος με προβολή πρόλαβε τον Παπαδόπουλο και έστρωσε στον αμαρκάριστο Μασούρα. Εκείνος δε δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 3-0, ξεκινώντας με 2 τέρματα τη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Ομόνοια για τα playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι το φαβορί στο ζευγάρι και θέλει να το αποδείξει για να πανηγυρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.