Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο και το Debut.gr σχολιάζει την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ περιορίστηκε στο 0-0 με τον Βόλο, σπαταλώντας ακόμα δύο βαθμούς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Οι Θεσσαλονικείς δεν ήταν αρκετοί και φαίνονταν απόλυτα μπερδεμένοι στο χορτάρι. Οι αλλαγές ήταν πολλές και το σχέδιο του Περέιρα άφαντο.

Ο λόγος; Σαφέστατος. Και έχει ονοματεπώνυμο. Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας με την Κρασνοντάρ έρχεται την Τετάρτη το βράδυ και η πρόκριση είναι ο μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ.

Μπροστά σε αυτόν τον στόχο, λοιπόν, ναι το πρωτάθλημα μπορεί να μπει σε δεύτερη μοίρα. Και αλίμονο αν έστω και ένας οπαδός του ΠΑΟΚ θα προτιμούσε να δοθεί βάση στα ματς της Super League και όχι στην πρόκριση. Στο όνειρο που δεν έχει γίνει πραγματικότητα τόσα χρόνια.

Οι βαθμοί θα έρθουν στο πρωτάθλημα. Και η ώρα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα επίσης θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα. Αλλά και αν δεν έρθει, το να είσαι στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, δεν μπορείς να το αλλάξεις με τίποτα.

Φυσικά όλα αυτά θα βγάζουν νόημα αν ολοκληρωθεί η αποστολή του κόντρα στην Κρασνοντάρ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι προσηλωμένος και να πετύχει αυτό που ξεκίνησε κόντρα στη Μπεσίκτας. Γιατί και ο Ολυμπιακός θυσίασε πριν λίγα χρόνια το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω Γιουνάιτεντ και έχασε και την πρόκριση.