Η αγωνιστική δράση στην Serie A ξεκίνησε και το Debut.gr αναλύει την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η  Serie A ποδόσφαιρο επέστρεψε!

Αν και… κουτσουρεμένη, η πρώτη αγωνιστική της Serie A είχε γκολ, εκπλήξεις και πλούσιο θέαμα! Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν οι 7 από τις 10 προγραμματισμένες αναμετρήσεις με τα: Μπενεβέντο – Ίντερ, Λάτσιο – Αταλάντα, Ουντινέζε – Σπέτσια να λαμβάνουν χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου κλείνοντας την αγωνιστική αυλαία.

Juventus 3-0 Sampdoria: Kulusevski and Ronaldo help get Pirlo off to winning start

Με το δεξί ξεκίνησε την χρονιά της η Γιουβέντους. Οι πρωταθλητές υποδέχτηκαν την Σαμπντόρια του Κλαούντιο Ρανιέρι και επικράτησαν με σχετική ευκολία 3-0. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ανδρέα Πίρλο ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και μια ασίστ. Πολύ καλή εικόνα για την «μεγάλη κυρία», με όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και το νέο της αστέρι Ντέγιαν Κουλουσέφσκι να δίνει μεγάλες υποσχέσεις για την συνέχεια της χρονιάς, σκοράροντας με όμορφο χαμηλό πλασέ.

Ibra Continues To Inspire Rossoneri Revolution as Milan Beat Bologna

Τι κι αν κλείνει σε λίγες μέρες τα 39 του χρόνια; Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πήρε στην πλάτη του την Μίλαν, και με δύο προσωπικά γκολ (35′, 50′) οδήγησε στην νίκη την ομάδα του απέναντι στην Μπολονια. Οι «ροσονέροο» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Serie A, Πάρμα-Νάπολι 0-2: «Διπλό» με Μέρτενς και Ινσίνιε - Δείτε τα γκολ

Με μια πολύ μεγάλη νίκη ξεκίνησε η ομάδα του Τζενάρο Γκατούσο. Οι «Ναπολιτάνοι» επικράτησαν με 0-2 εκτός έδρας της Πάρμα με γκολ του Ινσίνιε και του Μέρτενς. Σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι η Πάρμα έβαλε δύσκολα στην Νάπολι, η οποία έδειξε χαρακτήρα σκοράροντας και τα δύο τέρματα στο τελευταίο ημίωρο του παιχνιδιού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Serie A:

Βερόνα 3-0 Ρόμα

Φιορεντίνα 1-0 Τορίνο

Τζένοα 4-2 Κροτόνε

Σασουόλο 1-1 Κάλιαρι