Σε ένα κακό αγωνιστικά  παιχνίδι, ΑΕΚ και Παναθηναϊκος ήρθαν ισόπαλοι με 0-0. Η «Ένωση» για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε ακίνδυνη, ενώ στην αντίπερα όχθη, υπήρξαν δύο κλασικές ευκαιρίες  χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο γκολ. Το πρώτο ημίχρονο παρουσίασε έναν Παναθηναϊκό με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, ο οποίος δεν απειλήθηκε καθόλου. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης […]

Σε ένα κακό αγωνιστικά  παιχνίδι, ΑΕΚ και Παναθηναϊκος ήρθαν ισόπαλοι με 0-0. Η «Ένωση» για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε ακίνδυνη, ενώ στην αντίπερα όχθη, υπήρξαν δύο κλασικές ευκαιρίες  χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο παρουσίασε έναν Παναθηναϊκό με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, ο οποίος δεν απειλήθηκε καθόλου. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν ξεκάθαρο πως το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη,στόχευε στις μακρινές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου και. Όσο για την ΑΕΚ, ήταν ακόμα ένα κακό ημίχρονο, χωρίς φαντασία.

Στο δεύτερο 45λεπτο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν ακόμα μία κλασική ευκαιρία με τον Κουρμπέλη στο 86’. Οι  γηπεδούχοι έδειξαν ότι υπάρχει μεγάλο κενό στο να βγει η πάσα που θα «ταΐσει» τον Πόνσε ή τον Λιβάγια. Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στα δύο ημίχρονα, ήταν η ένταση στις αποδοκιμασίες των φίλων των «κιτρινόμαυρων». Τα γιουχαρίσματα από μία μερίδα οπαδών, κατέληξαν σε «Α.Ε.Κ. Α.Ε.Κ. αυτό δεν είναι Α.Ε.Κ.» και «Παίξε μπάλα Α.Ε.Κ.».

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, θα τερματίσει το πρωτάθλημα χωρίς νίκη σε «ντέρμπι», με απολογισμό 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει αλλόβητος από το Ο.Α.Κ.Α. και πλεον κοιτάζει τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.