Ο Νίκος Γκάλης δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σημερινή αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην Τρέντο.

Η σημερινή ημέρα για τον Άρη θύμισε κάτι από τα παλιά… Το Παλέ είχε πάρει φωτιά και έσπρωχνε τον Άρη στη νίκη. Μπορεί η πρόκριση να είχε ήδη έρθει αλλά ο κόσμος της ομάδας ήταν εκεί για να στηρίξει τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη. Κάτι που έκανε και ο Νίκος Γκάλης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Έλληνας γκάνγκστερ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά της ομάδας. Μάλιστα, με μία δημοσίευσή του στο Instagram αναφέρθηκε στη σπουδαία νίκη που σημείωσε ο Άρης αλλά και στο πόσο χαρούμενος ήταν που επέστρεψε στο σπίτι του.

Πιο συγκεκριμένα:

«Είναι πάντα ωραία να επιστρέφω σπίτι! Μπράβο στην ομάδα, στον coach, στους παίκτες για μια ακόμα σπουδαία νίκη!», έγραψε στην ανάρτησή του ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @nick_galis_com

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!