Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ του, με τον Πεπ Μπιέλ να πηγαίνει στη Μπουντεσλίγκα... με αρκετά γνώριμο προπονητή.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ του κι ένας ακόμη παίκτης φεύγει από την ομάδα του Πειραιά. Πεπ Μπιέλ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα ο Πεπ Μπιέλ συμφώνησε να παίξει δανεικός έως το τέλος της σεζόν στην Άουγκσμπουργκ. Ο Ισπανός εξτρέμ δεν έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και πήρε το αεροπλάνο για τη Γερμανία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Εκεί, θα συναντήσει τον πρώην προπονητή του Jess Thorup, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στην Κοπεγχάγη.

Στη συμφωνία του δανεισμού φέρεται να έχει μπει όρος για μίνιμουμ αριθμό συμμετοχών του Μπιέλ, ενώ η οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι ορίστηκε στα πέντε εκατ. ευρώ. Ο 27χρονος άσος φέτος μέτρησε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό, έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ, αλλά δεν ήταν στα πλάνα του Κάρλος Καρβαλιάλ για τη βασική ενδεκάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!