Στις κλήσεις της εθνικής Γαλλίας για το παράθυρο των προκριματικών του Eurobasket 2025 είναι ο Ματίας Λεσόρ.

Σε κλήσεις για το «παράθυρο» του Φεβρουαρίου, στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 προέβη ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γαλλίας, Βενσάν Κολέ. Ο Κολέ δεν μπορούσε να συμπεριλάβει τους ΝΒΑερ αλλά κάλεσε Γάλλους παίκτες που αγωνίζονται στη Euroleague, ανάμεσα στους οποίους ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού.

Το γεγονός πως στα ονόματα που κάλεσε δεν βρίσκεται αυτό του Μουσταφά Φαλ έχει να κάνει με τον πρόσφατο τραυματισμό του Γάλλου διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού, εξαιτίας του οποίου έχασε τον χθεσινό αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ και θα μείνει εκτός για διάστημα τριών εβδομάδων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στις 23 Φεβρουαρίου, οι «μπλε» υποδέχονται την Κροατία, ενώ στις 26 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Βενσάν Κολέ για τα ματς με Κροατία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη: Άντριου Αλμπισί, Ματ Στραζέλ, Σιλβέν Φρανσίσκο, Αϊζάια Κορντινιέ, Ναδίρ Χίφι, Πολ Λακόμπ, Τιμοτέ Λουγουαγού-Καμπαρό, Ζακαρί Ρισασέ, Τζέιλεν Χόρντ, Ντάμιεν Ίνγκλις, Γκέρσον Γιαμπουσέλε, Ματίας Λεσόρ, Βενσάν Πουαριέ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!