Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης αναφέρθηκε στη φάση στο 56' του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης αναφέρθηκε στη φάση στο 56′ του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ο Σλοβένος φορ του Παναθηναϊκού τόνισε ότι του έγινε πέναλτι κι ότι έπρεπε να πάει ο διαιτητής (Αλ Χακίμ) να το δει στο VAR.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέρμπιτς:

«Στην Ελλάδα έτσι είναι τα ντέρπι, έχουν πίεση, ένταση και φωνές από τους πάγκους. Έτσι είναι το τίμημα για την πρώτη θέση. Αξίζαμε τη νίκη παίξαμε καλά, μπορούσαμε όμως και να χάσουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, προχωράμε κρατάμε τον βαθμό».

Για τη φάση του πέναλτι: «Όταν πήρα τη μπάλα έκανα την ντρίπλα και ένιωσα τον Πινέδα να με χτυπάει. Ο διαιτητής έπρεπε να το δει και να το δώσει. Δεν είμαι διαιτητής, πιστεύω έπρεπε να το δει για εμένα ήταν πέναλτι, όλες τις άλλες φάσεις τις είδε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!