Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Μύκονος καθώς συμφώνησε με τον Στέφαν Πένο.

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Μύκονος καθώς συμφώνησε με τον Στέφαν Πένο.

Ο παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς από το Μαρούσι πριν λίγες μέρες όπου σημείωσε 4,9 πόντους και 3,4 ασίστ σε επτά αγώνες.

Ο Στέφαν Πένο έχει υπάρξει παίκτης των μικρών ομάδων της Μπαρτσελόνα, με την οποία έκανε και τις πρώτες του εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα το 2016, ενώ το 2017 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Άλμπα Βερολίνου, με την οποία κατέκτησε το ντάμπλ το 2020.

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση της Μυκόνου:

«Η αγαπημένη ομάδα του νησιού μας βρίσκεται στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του 26χρονου point-guard Stefan Peno.

Ο εκ Σερβέας-Γουιάνας αθλητής μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον Ισπανικό γίγαντα της Barcelona για 4 χρόνια ,πριν μεταβεί στην επίσης «Ευρωλιγκάτη» Alba Berlin με την οποία κατέκτησε και το Double στην Γερμανία το 2020.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συνέχισε στο Ισπανικό και Λιθουανικό πρωτάθλημα με τις γνωστές σε όλους μας Bilbao Basket και Lietkabelis (EuroCup) πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αμαρουσίου και της Basket League.

Διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σερβίας όπου σαν έφηβος είχε ανακηρυχθεί MVP του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 (2013).

Καλώς ήρθες Στεφάν στην ομάδα και το νησί όπου όλοι οι Μυκονιάτες θα σε αγκαλιάσουν με την μοναδική τους φιλοξενία για να κάνουμε όλοι μαζί ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας στην συνέχεια του πρωταθλήματος!

Προχωράμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!