Ο Φιρμίνο εντάχθηκε στην Αλ Αχλί το περασμένο καλοκαίρι αλλά λόγω των εμφανίσεών του ενδέχεται να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Φιρμίνο εντάχθηκε στην Αλ Αχλί με τριετές συμβόλαιο όταν έληξε η συμφωνία του με τη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι και ξεκίνησε δυναμικά στη Μέση Ανατολή, όταν πέτυχε χατ-τρικ το πρώτο Σαββατοκύριακο της σεζόν απέναντι στην Αλ Χαζέμ.

Έκτοτε, όμως, ο Φιρμίνο δεν έχει σκοράρει στις 18 εμφανίσεις που ακολούθησαν και έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα από τον Σαουδάραβα διεθνή Φιράς Αλ Μπουραϊκάν, ο οποίος έχει 11 γκολ στο πρωτάθλημα φέτος. Ένας από τους λόγους γι’ αυτό είναι ότι δεν θεωρείται ότι ταιριάζει στο σύστημα του Ματίας Χάισλε.

Έχοντας αποτύχει να ξεκινήσει σε κανένα από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, ο Φιρμίνο εξετάζει τις επιλογές του και φημολογείται ότι μπορεί να του προσφερθεί μια διαδρομή επιστροφής στην Premier League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Φούλαμ και η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι γνωστό ότι παρακολουθούν την κατάσταση του Φιρμίνο, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ρώτησε για τις υπηρεσίες του στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο Φιρμίνο έχει επίσης ενδιαφέρον τόσο από τη Βραζιλία όσο και από την Τουρκία. Πηγές αναφέρουν πως είναι πιθανή και η παραμονή του Φιρμίνο στη Σαουδική Αραβία, με την Αλ Σαμπάμπ και την Αλ Ετιφάκ να ενδιαφέρονται αμφότερες. Ωστόσο, αυτό θα απαιτούσε από την Αλ Αχλί να πληρώσει ένα τεράστιο ποσοστό των μισθών του για να καταστεί δυνατή μια συμφωνία που θα την καθιστούσε οικονομικά εφικτή για οποιονδήποτε σύλλογο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!