Αλύγιστη η Τζιρόνα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε 4-2 την Οσασούνα στην Παμπλόνα, πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη της στη La Liga και θα... διανυκτερεύσει μόνη στην κορυφή της κατάταξης

Αλύγιστη η Τζιρόνα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε 4-2 την Οσασούνα στην Παμπλόνα, πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη της στη La Liga και θα… διανυκτερεύσει μόνη στην κορυφή της κατάταξης, περιμένοντας το αυριανό (5/11) ματς της Ρεάλ με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 16΄ με τον Ιβάν Μαρτίν, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια και με δύο γκολ του Μπούντιμιρ (25΄, 55΄) ανέτρεψαν προσωρινά την κατάσταση και προηγήθηκαν 2-1.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο φινάλε, όμως «μίλησαν» οι δύο Ουκρανοί: ο Ντόβμπικ ισοφάρισε στο 71΄ και στο 80΄ ο Τσιγκάνκοφ (που είχε περάσει ως αλλαγή) ολοκλήρωσε την ανατροπή, για να διαμορφώσει στο 90΄ ο Αλέις Γκαρσία το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την ισοπαλία (1-1) της πρεμιέρας με τη Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν, η Τζιρόνα μετράει πέντε σερί εκτός έδρας νίκες και συνολικά δέκα στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της, με μοναδική εξαίρεση την ήττα 3-0 από τη Ρεάλ. Παράλληλα, έχει την καλύτερη επίθεση της La Liga με 29 τέρματα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!