Μια πολύ ηχηρή προσθήκη είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Κηφισιά, που κατέληξε σε συμφωνία με τον Γάλλο διεθνή μέσο Μόργκαν Σναϊντερλίν.

Μια πολύ ηχηρή προσθήκη είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Κηφισιά, που κατέληξε σε συμφωνία με τον Γάλλο διεθνή μέσο Μόργκαν Σναϊντερλίν.

Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά ο σύλλογος των βορείων προαστίων θα ενισχύσει το ρόστερ του με έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο  οποίος έχει μεγάλη εμπειρία παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο της Premier League και σε ομάδες του διαμετρήματος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον και Σαουθάμπτον.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σναϊντερλίν είχε υπογράψει το καλοκαίρι για δύο χρόνια στην τουρκική Κόνιασπορ, από την οποία έμεινε εν τέλει ελεύθερος, επικαλούμενος προσωπικό θέμα. κηφισιά

Με τους «Κόκκινους Διαβόλους» πανηγύρισε την κατάκτηση του Europa League το 2017. Αλλά και το Κύπελλο Αγγλίας το 2016, το Λιγκ Καπ και το Σούπερ Καπ Αγγλίας το 2017.

Ο 33χρονος άσος είναι 15 φορές διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, στην αποστολή της οποίας για το Euro 2016 υπήρξε μέλος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!