Ολυμπιακός: Πήρε Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σολμπάκεν ο Μαρτίνεθ στο ντέρμπι – Άφησε εκτός τον Ελ Αραμπί
Με τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, Ποντένσε, Σολμπάκεν και Γιόβετιτς, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ.
Με τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, Ποντένσε, Σολμπάκεν και Γιόβετιτς, να συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην αποστολή, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το αυριανό (17/9, 21:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.
Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποφάσισε στον αντίποδα να αφήσει εκτός της 22άδας που επέλεξε τον Ελ Αραμπί και τον Αλεξανδρόπουλο, ενώ από τους ποδοσφαιριστές που πιάνουν θέση ξένου «κόπηκε» ο Πορόσο (αφού μόνο πέντε έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι). Ολυμπιακός
Αναλυτικά, στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» συμπεριλήφθηκαν οι Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Φρέιρε, Κίνι, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Καμαρά, Φορτούνης, Ιμπόρα, Σκάρπα, Βρουσάι, Μασούρας, Καρβάλιο, Μπιέλ, Εσε, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.