Ο Μπόρισα Σίμανιτς μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του αποκαλύπτοντας ότι δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ξανά στο μέλλον.

Ο Μπόρισα Σίμανιτς μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του αποκαλύπτοντας ότι δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ξανά στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόρισα Σίμανιτς:

«Είμαι καλά, αλήθεια. Στην αρχή ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση, όμως μέρα με τη μέρα συνεχώς η υγεία μου βελτιώνεται.

Έχω ξεκινήσει να τρώω και να περπατάω οπότε ελπίζω σε ταχεία ανάρρωση. Αφού έκανα δύο χειρουργεία δεν ήξερα τι συμβαίνει τις πρώτες πέντε μέρες, Ήμουν συνεχώς ναρκωμένος. Δεν είχα ούτε το κινητό μου. Όταν αυτό έφτασε στα χέρια μου έστειλα ένα μήνυμα στους συμπαίκτες μου και πρέπει έτσι να τους τόνωσα την ψυχολογία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι νίκες τους σήμαιναν πολλά για εμένα, οπότε ανταλλάξαμε πολλά κοπλιμέντα με τους συμπαίκτες μου. Τους παρακολουθούσα από μια εφαρμογή στο κινητό μου».

Για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση:

«Για την ώρα δεν γνωρίζω πολλά. Φυσικά και είναι πιθανό να αγωνιστώ ξανά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι για τρεις μήνες δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το νεφρό μου χρειάζεται να θεραπευτεί, οπότε περιμένω τις εξετάσεις και μετά θα είμαι σε θέση να γνωρίζω περισσότερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!