Στην Παρί Σεν Ζερμέν θεωρούν πως ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια είναι ο πλέον κατάλληλος για να διαδεχτεί τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει να είναι παραπάνω από αβέβαιο. Εξάλλου και ο ίδιος έχει αναφέρει πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ομάδα και ήδη στη Ρεάλ Μαδρίτης τον περιμένουν με «ανοιχτές αγκάλες». Ωστόσο, φαίνεται πως και στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν μείνει με σταυρωμένα χέρια και ήδη έχουν βρει τον επόμενο ηγέτη. Και αυτός είναι ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «OK Dario», ο Λουίς Κάμπος και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί θα κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη καθώς θεωρούν πως είναι ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ.

Ο Ναπολιτάνος ​​πρόεδρος, Ντίνο ντε Λαουρέντις θα ζητούσε ένα ποσό 170 εκατομμυρίων ευρώ με τους Παριζιάνους να είναι διατεθειμένοι να τα πληρώσουν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!