Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και ο Ντάμιαν Φαν ντερ Φάαρτ ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα, του καθώς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Άγιαξ, εκεί όπου μεγαλούργησε και έγινε γνωστός ο Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ.

Like father like son που λέει η γνωστή ρήση στην οικογένεια Φαν ντερ Φάαρτ. Ο γιος του Ολλανδού παιχταρά Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ υπέγραψε στον Άγιαξ όπως και εκείνος όταν ξεκινούσε τη καριέρα του, η οποία σημαδεύτηκε από αρκετούς τραυματισμούς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 17χρονος Ντάμιαν Φαν ντερ Φάαρτ υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άγιαξ προερχόμενος από την Έσμπιεργκ της Δανίας. Το συμβόλαιο είναι διάρκειας ενός χρόνου -για αρχή- και θα ενταχθεί στη Κ-18 της ολλανδικής ομάδας.

Κατά τη παρουσίασή του φωτογραφήθηκε και ο πατέρας μαζί του στην Johan Cruyff Arena αναπολώντας τα παλιά. Αγωνίστηκε στον Αίαντα για 8 χρόνια μαζί με τα χρόνια που πέρασε στις ακαδημίες πριν έρθει το Αμβούργο, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τότεναμ. Από το 2000 ως το 2005 στη πρώτη ομάδα του Άγιαξ είχε 156 συμμετοχές με 61 γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!