Ο Τάσος Δουβίκας κέρδισε επάξια μια εξαιρετική μεταγραφή, με τον Έλληνα φορ να γίνεται κάτοικος Βίγκο για την επόμενη πενταετία.

Ποδοσφαιριστής της Θέλτα είναι και με τη… βούλα πλέον ο Τάσος Δουβίκας. Ο διεθνής επιθετικός πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Γαλικίας, που υπολογίζεται ότι κατέβαλε περίπου 11 εκατ. ευρώ στην Ουτρέχτη για τα δικαίωματα του Έλληνα φορ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Θέλτα, ο Δουβίκας «κουβαλάει» τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του περσινού ολλανδικού πρωταθλήματος, όπου σημείωσε 19 γκολ (μαζί με 4 ασίστ) σε 32 αγώνες. «Είναι ένας θανατηφόρος παίκτης μέσα στην περιοχή, με αίσθηση του γκολ, που αναζητά συνεχώς χώρους» είναι τα λόγια με τα οποία η ομάδα του Βίγκο… συστήνει στους φιλάθλους της τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος αποτελεί την έκτη μεταγραφή της Θέλτα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!