Η διοίκηση της κροατικής ομάδας δεν θα συνεχίσει με τον Ιγκόρ Μπίστσαν στην τεχνική ηγεσία, καθώς σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ, ενημέρωσε τον 45χρονο τεχνικό πως δεν επιθυμεί την παραμονή του.

Ο αποκλεισμός της από την ΑΕΚ, σε διπλά παιχνίδια στον Γ΄ προκριματικό όμιλο του Champions League, επέφερε εξελίξεις στις τάξεις της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ιγκόρ Μπίστσαν

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η διοίκηση της κροατικής ομάδας δεν θα συνεχίσει με τον Ιγκόρ Μπίστσαν στην τεχνική ηγεσία, καθώς σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ, ενημέρωσε τον 45χρονο τεχνικό πως δεν επιθυμεί την παραμονή του. Ο Μπίστσαν παρέμεινε μόλις τέσσερις μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ζάγκρεμπ, μετρώντας εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο αποκλεισμός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από τα play offs του Champions League θα έχει ως αποτέλεσμα επιπρόσθετα την πώληση του Λιβάκοβιτς στη Φενέρμπαχτσε, και του Ιβάνουσεκ στη Φέγενοορντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας