Νέα δεδομένα έρχονται στη δημοσιότητα με την απόφαση του Ολυμπιακού να μην προχωρήσει τη μεταγραφή του Κένεντι.

Νέα δεδομένα έρχονται στη δημοσιότητα με την απόφαση του Ολυμπιακού να μην προχωρήσει τη μεταγραφή του Κένεντι.

Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής είχε έρθει στη χώρα μας το Σάββατο 29/7 προκειμένου να περάσει από ιατρικά τεστ και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην αποστολή των Πειραιωτών.

Η ισπανική «As» έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με το «ναυάγιο» της μεταγραφής, λέγοντας πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την τελική απόφαση καθώς ο Κένεντι κρίθηκε ανέτοιμος και υπέρβαρος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε το δημοσίευμα:

«Η τελευταία μέρα του Ιουλίου δεν ήταν η καλύτερη, η πιο τυχερή στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Στη βόμβα της απόλυσης του αθλητικού διευθυντή της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Φραν Σάντσεθ, προστέθηκαν κι η άρνηση του Ολυμπιακού να υπογράψει τον Ρόμπερτ Κένεντι, παρότι εκείνος βρέθηκε στην Ελλάδα με κάποιους οπαδούς να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αφού πέρασε τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις, ο ελληνικός σύλλογος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τη φυσική κατάσταση του Βραζιλιάνου. Όπως μάθαμε, συγκεκριμένα, ο παίκτης ήταν υπέρβαρος και αμφισβητήθηκε η ικανότητά του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ακόμα κι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά που τον γνωρίζει από την κοινή τους εποχή στη Γρανάδα, προσπάθησε να μεσολαβήσει ώστε ο σύλλογος να πάρει τον παίκτη, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, αρνήθηκε να τον υπογράψει.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, ο παίκτης θα επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ και θα τεθεί υπό τις εντολές του Πάουλο Πεσολάνο, περιμένοντας να βρεθεί άλλη ομάδα για να τον αποκτήσει ή η Βαγιαδολίδ να εκμεταλλευτεί την αναμβισβήτητη ποιότητα του Βραζιλιάνου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!