Στον ΠΑΟΚ παραμένει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης!

Στον ΠΑΟΚ παραμένει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο 41χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ ήταν σε επαφή με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου», έχοντας κοινή συνισταμένη μαζί τους αναφορικά με τη συνέχιση της παρουσίας του στην ομάδα, γεγονός που μεταφράστηκε στη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Οι «ασπρόμαυροι» γνωστοποίησαν σήμερα το γεγονός αναφέροντας:

«Ο αρχηγός είναι εδώ. Και θα είναι μαζί μας για μία ακόμη χρονιά! Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τη σεζόν 2023-24. Για 11η χρονιά στα ασπρόμαυρα! Ρέκορντμαν συμμετοχών με τον ΠΑΟΚ, τα τελευταία 30 χρόνια. Έχει αγωνιστεί περισσότερες σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από οποιονδήποτε άλλο παίκτη εδώ και 40 περίπου χρόνια. Και το κοντέρ θα συνεχίσει να καταγράφει όλους εκείνους τους αριθμούς που συνιστούν ιστορικές επιδόσεις!

Πρωτίστως όμως, με την μεστή και ουσιώδη παρουσία του εντός και εκτός παρκέ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα συνεχίσει να είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ για μία ακόμη σεζόν! Θα αποτελεί ταυτόχρονα και το καλύτερο παράδειγμα για όλους τους αθλητές και όχι μόνο του ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε μαζί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!