Ο Μάικ Ντανλίβι Τζ. έπεσε κατευθείαν στα βαθιά με την υπόθεση «Γκριν» αναλαμβάνοντας το ρόλο του general manager των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

Ο Μάικ Ντανλίβι Τζ. έπεσε κατευθείαν στα βαθιά καθώς ανέλαβε το ρόλο του τζένεραλ μάνατζερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο διανύει μια κρίσιμη offseason μετά την αποχώρηση του Μπομπ Μάιερς από τη θέση του GM και την άρνηση του Ντρέιμοντ Γκριν να κάνει χρήση της player option που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Στην κορυφή της λίστας των υποχρεώσεων του Ντανλίβι αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται το να φέρνει πίσω τον Γκριν, ο οποίος απέρριψε την player option των $ 27,6 εκατομμυρίων δολαρίων τη Δευτέρα το πρωί και θα γίνει unrestricted free agent.

«Θέλουμε πολύ να κρατήσουμε τον Ντρέιμοντ» δήλωσε ο Ντανλίβι και πρόσθεσε: «Σημαίνει πολλά για την ομάδα μας. Και για να μπορούμε να νικάμε στο υψηλότερο επίπεδο. Αισθανόμαστε ότι πρέπει να τον έχουμε μαζί μας».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεύτερος στόχος μετά την ανανέωση του Γκριν είναι η προσθήκη κάποιας «συνδεσιμότητας» στην ομάδα.

«Το υπόλοιπο ρόστερ είναι ένα γκρουπ που πιθανότατα χρειάζεται να είναι καλύτερο στο να παίζει μαζί και χρειάζεται οι παίκτες να συνδεθούν μεταξύ τους, οπότε αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να λύσουμε αυτή την offseason, δήλωσε ο Ντανλίβι.

Μεγάλο μέρος της αποσύνδεσης σε όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν προήλθε από τη διαμάχη μεταξύ του Γκριν και του Τζόρνταν Πουλ στην προετοιμασία, που ο προπονητής της ομάδας Στιβ Κερ αποκάλεσε τότε τη μεγαλύτερη κρίση του franchise κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο Γκριν παραδέχτηκε ότι η διαμάχη επηρέασε την ικανότητά του να είναι ο μερικές φορές επιθετικός, ηγέτης που έχει ενεργοποιήσει την ομάδα στο παρελθόν. Είπε ότι ένιωθε ότι αυτό εμπόδιζε την ομάδα να μπορέσει να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.

Αλλά καθώς οι Ουόριορς προσπαθούν να βρουν νέο συμβόλαιο για τον Γκριν, υπάρχει μια ισχυρή πεποίθηση ότι όλα τα μέρη θα μπορέσουν να προχωρήσουν και να έχουν και τον Γκριν και τον Πουλ στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

«Σχεδιάζουμε να έχουμε τον Πουλ στην ομάδα για τουλάχιστον άλλα τέσσερα χρόνια», είπε ο Ντάνλιβι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!