Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία του με την Adidas η οποία θα τον προμηθεύει με αθλητικό υλικό.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία του με την Adidas η οποία θα τον προμηθεύει με αθλητικό υλικό. Στόχος και τον δύο η κορυφή!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Δύο κορυφαία ονόματα ξανά μαζί! Παναθηναϊκός και adidas ξεκινούν μια νέα συνεργασία από το καλοκαίρι του 2023, με ένα και μοναδικό στόχο: την κορυφή!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός, μπαίνει δυναμικά εφέτος σε τροχιά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, διεκδικώντας πάντα τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο καλύτερος συμπαίκτης μας στη νέα προσπάθεια είναι η κορυφαία εταιρία στον αθλητικό εξοπλισμό, η adidas, καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής. Η adidas αναλαμβάνει χορηγός αθλητικού υλικού του Παναθηναϊκού.

Η πορεία Παναθηναϊκού και adidas προς την κορυφή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, μια και η 20ετής συνεργασία μας (1995-2015) συνοδεύτηκε από σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές, πρωταθλήματα και κύπελλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!