Ο Τάσος Δουβίκας μίλησε για το μέλλον του και τόνισε ότι δεν έχει σκεφτεί ακόμα αν θα μείνει ή αν θα φύγει από την Ουτρέχτη, ενώ αποκάλυψε πως στόχος του είναι κάποια στιγμή να αγωνιστεί στην Premier League.

Ο Τάσος Δουβίκας εξελίσσεται σε έναν σπουδαίο επιθετικό που αποτελεί έναν πραγματικό κίνδυνο όταν βρίσκεται απέναντι από τον τερματοφύλακα.

Μάλιστα, έχει φτάσει τα 16 γκολ σε 29 αγώνες στο πρωτάθλημα. Ξεπέρασε τον Σίμονς της Αϊντχόφεν και πλέον είναι στην κορυφή των σκόρερ στο πρωτάθλημα, παρέα με τον Φαν Χόιντονκ της Χέρενφεν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Έλληνας άσος μίλησε για το μέλλον του και τόνισε ότι δεν έχει σκεφτεί ακόμα αν θα μείνει ή αν θα φύγει από την Ουτρέχτη, ενώ αποκάλυψε πως στόχος του είναι κάποια στιγμή να αγωνιστεί στην Premier League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Δουβίκας:

«Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα φύγω το καλοκαίρι. Το εννοώ. Δεν το σκέφτομαι κιόλας και θα αποφασίσω μετά το τέλος της σεζόν. Αν δεν υπάρχει κάποια ομάδα που θα ήθελα να πάω, θα μείνω. Δεν έχω προτίμηση που θα παίζω, αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην Premier League. Ωστόσο δεν ξέρω αν υπάρχει πρόταση από κάποια αγγλική ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!