Ο Ντέιβιντ Μπλατ πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Από το βράδυ της Πέμπτης (04/05) ο Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκεται στο Hall of Fame της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πριν την έναρξη του αγώνα των Ισραηλινών με τη Μονακό για τα playoffs της Euroleague, η ομάδα του λαού, τίμησε τον σπουδαίο τεχνικό για την προσφορά του στον σύλλογο.

Στο γήπεδο εξελίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, αφού ένα μπάνερ με το νούμερο ένα ανέβηκε στον «ουρανό» του Γιαντ Ελιάου. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και πλέον είναι σε στάδιο που με δυσκολία περπατάει. Αυτό φάνηκε κιόλας από το γεγονός ότι είχε ένα μπαστούνι μαζί του, στο οποίο στηριζόταν για να περπατήσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ακολούθησε η βράβευση του Ντέιβιντ Μπλατ με μία τιμητική πλακέτα από τον εμβληματικό πρόεδρο των Ισραηλινών, Σιμόν Μιζράχι, καθώς επίσης κι ένα βίντεο από ανθρώπους του ευρωπαϊκού μπάσκετ προς τιμήν του, με τον ίδιο να συγκινείται φανερά σε εκείνο το σημείο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!