Ο Ίνμπομ Χουάνγκ με ανάρτησή του στο Instagram ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού γράφοντας πως τους απογοήτευσε όλη τη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος από αρκετούς παίκτες μέσα στη σεζόν αλλά αν για κάποιον έχει να λέει τα καλύτερα είναι για τον Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως είναι αναντικατάστατος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μία μέρα, μετά τη νίκη των Πειραιωτών με 5-0 απέναντι στον Βόλο, όπου έμεινε στον πάγκο, ο Χουάνγκ ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Μάλιστα, έγραψε πως τους απογοήτευσε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Παρακάτω ακολουθεί η δημοσίευση του Ίνμπομ Χουάνγκ:

«Είμαι λυπημένος που έχασα το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με κόσμο στις κερκίδες. Συγγνώμη που σας απογοήτευσα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!