Μίλαν: Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποφέρει από έναν νέο τραυματισμό στη δεξιά γάμπα, ο οποίος θέτει σε σοβαρό κίνδυνο το τέλος της σεζόν.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποφέρει από έναν νέο τραυματισμό στη δεξιά γάμπα, ο οποίος θέτει σε σοβαρό κίνδυνο το τέλος της σεζόν, παρόλο που ο σύλλογός του διαβεβαίωσε το Σάββατο ότι διατηρεί «κάποια ελπίδα» πως θα μπορούσε να παίξει ξανά.

«Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις που επιβεβαίωσαν έναν τραυματισμό στη δεξιά γάμπα», ανακοίνωσε η Μίλαν. Ο ιταλικός σύλλογος δεν σχολίασε το χρόνο αποθεραπείας, υποδεικνύοντας ότι «πρέπει να δούμε την εξέλιξη της κατάστασης» αλλά διευκρίνισε ότι διατηρεί «μια μικρή ελπίδα για το τέλος του πρωταθλήματος».

Ο 41χρονος «Ίμπρα» τραυματίστηκε ενώ έκανε ζέσταμα πριν μπει στο παιχνίδι την περασμένη Κυριακή με τη Λέτσε (2-0).

Αυτός ο τραυματισμός είναι ένα νέο πισωγύρισμα σε μια σχεδόν λευκή σεζόν για τον Σουηδό σταρ, ο οποίος δεν ήταν διαθέσιμος μέχρι τον Φεβρουάριο μετά την επέμβαση στο αριστερό γόνατο τον Μάιο του 2022, αμέσως μετά τον 19ο τίτλο πρωταθλήματος της Μίλαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκτός λίστας στο Champions League μπόρεσε να παίξει μόνο τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου ενός ως βασικός, αλλά βρήκε το χρόνο να γίνει ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A χάρη σε ένα πέναλτι που σημείωσε εναντίον της Ουντινέζε, τον Μάρτιο.

Λίγες ημέρες αργότερα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης της σουηδικής Εθνικής ομάδας, είπε ότι εξακολουθεί να ελπίζει πως θα παίξει το Euro 2024 στη Γερμανία του χρόνου, στα 42 χρόνια του.

Το συμβόλαιο του Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στο Μιλάνο τον Ιανουάριο του 2020 και υπήρξε σπουδαίος αρχιτέκτονας στην επιστροφή των «Ροσονέρι» στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος πέρυσι (και στα ημιτελικά του Champions League αυτή τη σεζόν), λήγει τον Ιούνιο.

Προς το παρόν ούτε ο ίδιος ούτε ο σύλλογος του έχουν επικοινωνήσει ακόμη για πιθανή παράταση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!