NBA: Στον επόμενο γύρο προκρίθηκαν και διασταυρώνονται Σανς και Νάγκετς, «ζωντανοί» παρέμειναν οι Χοκς με το break στη Βοστώνη.

Στα ημιτελικά της Δύσης προκρίθηκαν οι Σανς, που εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των Κλίπερς (Καγουάι Λέοναρντ – Πολ Τζορτζ) και πήραν τη νίκη στο Φοίνιξ με 136-130 στο Game 5 μεταξύ των δύο ομάδων. Έτσι οι «ήλιοι» έκαναν το 4-1 και θα αντιμετωπίσουν τους Ντένβερ Νάγκετς στον επόμενο γύρο των playoffs του NBA.

Ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν για ακόμη ένα ματς ασταμάτητος και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 47 πόντους, 8 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ο Κέβιν Ντουράντ με 31 πόντους ενώ 21 πόντους και 11 ριμπάουντ είχε ο ΝτιΆντρε Έιτον.

Για τους Κλίπερς ο Νόρμαν Πάουελ είχε 27 πόντους, ο Μέισον Πλάμλι είχε 20 πόντους με 10 ριμπάουντ. Στους 14 πόντους με 3/18 σουτ έμεινε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο Ντένβερ οι Νάγκετς επικράτησαν δύσκολα με 112-109 των Τίμπεργουλβς και έκαναν το 4-1 στη σειρά παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Δύσης.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζαμάλ Μάρεϊ με 35 πόντους με τον Νίκολα Γιόκιτς να σημειώνει triple-double με 28 πόντους, 17 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Για τους «λύκους» ο Άντονι Έντουαρντς είχε 29 πόντους, ο Καρλ-Αντονι Τάουνς είχε 26 πόντους με 11 ριμπάουντ και ο Ρούντι Γκομπέρ 16 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τέλος στη Βοστώνη οι Χοκς έκαναν την έκπληξη (119-117) και έμειναν «ζωντανοί» μειώνοντας τη σειρά με τους Σέλτικς σε 3-2.

Πρώτος σκόρερ των νικητών, που αγωνίστηκαν χωρίς τον τιμωρημένο Ντεζάντε Μάρεϊ, ήταν ο Τρέι Γιανγκ με 38 πόντους (13 ασίστ). Ακόμα, 22 πόντους σημείωσε ο Τζον Κόλινς και 18 ο Μπόιγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Για τους «Κέλτες», που έχασαν την ευκαιρία να γίνουν χρονικά η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στο δεύτερο γύρο των playoffs, ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 35 πόντους, ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 19 πόντους (1/10 τρίποντα) και ο Ντέρικ Γουάιτ είχε 18 πόντους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!