Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, είπε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι του ίδιου διαμετρήματος με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, είπε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι του ίδιου διαμετρήματος με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφότου ο Νορβηγός διεθνής σκόραρε δύο γκολ στη νίκη του Σαββάτου στην Premier League με 4-1 επί της Σαουθάμπτον.

Ο Χάαλαντ σκόραρε με κεφαλιά και «ψαλιδάκι» ανεβάζοντας τον απολογισμό του σε 44 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, με τα 30 από αυτά στο πρωτάθλημα Αγγλίας.

Το σύνολό του ισοφάρισε με τον καλύτερο τρόπο την επίδοση από παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ σε όλες τις διοργανώσεις σε μία μόνο σεζόν, ισοφαρίζοντας τον Ρουντ φαν Νιστελρόι το (2002-03) και τον Μοχάμεντ Σαλάχ (2017-18).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Έχουμε ζήσει δύο απίστευτες δεκαετίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, αλλά είναι σε αυτό το επίπεδο», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο BBC το Σάββατο. Ο Ισπανός τεχνικός ένιωσε δέος για την εκτέλεση του δεύτερου τέρματος του Χάαλαντ.

«Δεν είναι εύκολο να σηκώσεις την μπάλα στον ουρανό και να την βάλεις στο χορτάρι», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε στο ύψος του ότι έχει αυτή την ικανότητα. Εξαιρετικό γκολ».

Ο 22χρονος, ο οποίος εντάχθηκε στη Σίτι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, απέχει πλέον τέσσερα τέρματα από το ρεκόρ των 34 σε μια περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, που έθεσαν οι Άλαν Σίρερ και Άντι Κόουλ.

Η Σίτι είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα με 67 βαθμούς μετά από 29 αγώνες, πέντε πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.