Ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Γιόνας Βαλανσιούνας θυμήθηκε ο παλαίμαχος φόργουορντ, Κάρον Μπάτλερ.

Ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Γιόνας Βαλανσιούνας θυμήθηκε ο παλαίμαχος φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Κάρον Μπάτλερ.

Συγκεκριμένα, ο Μπάτλερ μίλησε για το απίστευτο κλέψιμο που είχε κάνει στον rookie τότε Βαλανσιούνας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Παίζαμε με το Τορόντο και είχαν έναν rookie που κρατούσε την μπάλα στο κέντρο, όταν τελείωνε το ματς. Ήμασταν πίσω με 26-27 πόντους νομίζω, και αυτός χαζολογούσε. Το ματς δεν τελειώνει ποτέ μέχρι να εκπνεύσει ο χρόνος. Οπότε, του έδωσα το χέρι μου για να κάνουμε high five και του είπα ότι ήταν ένα ωραίο ματς», ανέφερε ο Μπάτλερ και πρόσθεσε:

«Έβαλε το χέρι του πίσω και του έκλεψα την μπάλα. Ένιωθα πως ήταν απίστευτα ηλίθιος. Έβαλα ένα εύκολο καλάθι και κέρδισα και βολές. Ήταν η πιο αστεία στιγμή μου στο ΝΒΑ. Θα μπορούσα να το είχα κάνει σε όλους, απλά έτυχε να είναι εκεί ο Βαλανσιούνας. Έπρεπε να βάλω κάνα δυο καλάθια ακόμη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!