Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Αγκόλας Πέτρο Ατλέτικο, Ούγκο Μάρκες, δέχθηκε επίθεση από φίλαθλο στα τελευταία λεπτά της ήττας της ομάδας του.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Αγκόλας Πέτρο Ατλέτικο, Ούγκο Μάρκες, δέχθηκε επίθεση από φίλαθλο στα τελευταία λεπτά της ήττας της ομάδας του με 2-0 από την Ουιντάντ Καζαμπλάνκα στο Αφρικανικό Champions League το Σάββατο. τερματοφύλακα 

Το βίντεο πίσω από το τέρμα δείχνει έναν άνδρα να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνει στον Μάρκες, και μετά να λέει κάτι στον τερματοφύλακα πριν τον σπρώξει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δυο τους αντάλλαξαν μια σειρά από γροθιές πριν επέμβουν οι άντρες ασφαλείας και οι συμπαίκτες του Μάρκες και ο οπαδός απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο τερματοφύλακας δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς και το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά λίγο αργότερα.

Ο οπαδός αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο τη Δευτέρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.