Ο Μίλτος Τεντόγλου... έσκασε μύτη στον τελικό του μήκους φορώντας την κουκούλα του, έστειλε φιλιά στην εξέδρα και απλώς πήγε στην θέση του.

Ότι είναι… τυπάρα το ξέρουμε! Ότι όλοι οι φακοί στρέφονται πάνω του σε κάθε του βήμα, κι αυτό το ξέραμε. Έτσι, δεν μας φάνηκε διόλου περίεργο που ο Μίλτος Τεντόγλου… έσκασε μύτη στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου με τον δικό του τρόπο.

Πώς; Φορώντας την κουκούλα του, έστειλε φιλιά στην εξέδρα και απλώς πήγε στην θέση του. Απόλυτα συγκεντρωμένος και χωρίς πολλά πολλά μπήκε στο στάδιο για να πάρει αυτό που θέλει. Το χρυσό μετάλλιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μίλτος Τεντόγλου: Δείτε την παρουσίαση του Έλληνα Ολυμπιονίκη

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!