Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 και την πρόκριση στους «16» του Europa League, εμφανίσθηκε ο Ερικ Τεν Χαγκ.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 και την πρόκριση στους «16» του Europa League, εμφανίσθηκε ο Ερικ Τεν Χαγκ.

«Είχαμε μερικές σπουδαίες νίκες, κόντρα στην Λίβερπουλ και στην Αρσεναλ, αλλά σε έναν «διπλό» αγώνα με την Μπαρτσελόνα, νομίζω ότι είναι μια πολύ μεγάλη νίκη», τόνισε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Στην αρχή του αγώνα, κανείς δεν είχε κάποια πολύ μεγάλη ευκαιρία, αλλά θεωρώ ότι εάν κάποιος επρόκειτο να προηγηθεί, αυτοί έπρεπε να ήμασταν εμείς με τον Μπρούνο Φερνάντες. Ομως, βρεθήκαμε να χάνουμε 1-0, χωρίς λόγο.

»Ενα από τα βασικά μου σχέδια, ήταν να μπορέσω να χρησιμοποιήσω ως αλλαγή τον Αντόνι ή τον Γκαρνάτσο, για να προσφέρουν ταχύτητα, ντρίμπλες και αποφασιστικότητα στην ομάδα. Είναι και οι δύο τόσο τολμηροί. Και αυτό ενίσχυσε την ομάδα.

»Εχουμε μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα, όπως ο Βαράν, ο Μαρτίνες, ο Φερνάντες και ο Κασεμίρο», κατέληξε ο Τεν Χαγκ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!