ΑΕΚ: Μεταγραφικά «μπαμ» από την «Ένωση» – Έκλεισε Οριόλα και Λεμάρ
Σε δύο μεγάλες κινήσεις προχώρησε η ΑΕΚ ενόψει των play-off του ελληνικού πρωταθλήματος.
Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, η ΑΕΚ προχώρησε σε δύο μεταγραφικές προσθήκες ενόψει και των play-off του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ βρίσκεται στο τελικό στάδιο επαφών με τον Πιερ Οριόλα. Ο 30χρονος σέντερ ξεκίνησε τη σεζόν στην Τζιρόνα, αλλά αποδεσμεύτηκε από τον ισπανικό σύλλογο. Η ελληνική ομάδα εκμεταλλεύτηκε τη συγκεκριμένη συνθήκη και είναι έτοιμη να ολοκληρώσει αυτή τη σπουδαία μεταγραφή.
Ο Οριόλα ρίσκεται εδώ και έξι χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο, τόσο με τη Βαλένθια όσο και με την Μπαρτσελόνα. Ως μέλος της Εθνικής Ισπανίας μάλιστα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket 2017.
Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν έμεινε εκεί. Με αστραπιαίες κινήσεις συμφώνησε και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για την απόκτηση του Μπράιντον Λεμάρ.
Το μόνο που μένει είναι να αποδεσμευτεί ο Λεμάρ από την ΛεΜάν – στην οποία ανήκει – κάτι που θα συμβεί άμεσα.
Την φετινή σεζόν έχει 8.8 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα.