Η Τσέλσι είδε τον αρχηγό της, Σέζαρ Αθπιλικουέτα, να μένει εκτός λόγω σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι και να αποχωρεί με μάσκα οξυγόνου.

Η Τσέλσι είδε τον αρχηγό της, Σέζαρ Αθπιλικουέτα, να μένει εκτός λόγω σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Premier League με τη Σαουθάμπτον.

Ανησυχητικές σκηνές διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Σαουθάμπτον για την Premier League, καθώς ο Αθπιλικουέτα υπέστη έναν άσχημο τραυματισμό στο κεφάλι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο αμυντικός τραυματίστηκε καθώς διεκδικούσε την μπάλα με τον Σέκου Μάρα. Το παιχνίδι διακόπηκε για τουλάχιστον 10 λεπτά, καθώς ο Αθπιλικουέτα δεχόταν θεραπεία από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου. Στον Αθπιλικουέτα δόθηκε οξυγόνο, αλλά εν τέλει συνήλθε και αποχώρησε καταχειροκροτούμενος.

Η Τσέλσι ηττήθηκε με 1-0 από την ουραγό της Premier League αλλά ο τραυματισμός του Αθπιλικουέτα ανησύχησε περισσότερο τους Λονδρέζους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!