Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νταμιάν Λίλαρντ των Μπλέιζερς ανακηρύχθηκαν οι κορυφαίοι της εβδομάδας στη λίγκα του ΝΒΑ.

Η «δαιμονιώδης» αγωνιστική κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο τις τελευταίες εβδομάδες αποτυπώνεται στα ατομικά βραβεία που κατακτά ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς. Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο ηγέτης των «Ελαφιών» και ο σταρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντέμιαν Λίλαρντ, αναδείχθηκαν κορυφαίοι παίκτες της 16ης εβδομάδας στην κορυφαία μπασκετική Λίγκα του πλανήτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος στην ανατολική περιφέρεια, βοηθώντας τους Μπακς να φτάσουν στο 3-0 με τους 41 πόντους, τα 17,3 ριμπάουντ και τις 5,7 ασίστ που κατέγραψε κατά όρο σε αυτές τις αναμετρήσεις, που έφεραν το Μιλγουόκι στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από τους Σέλτικς.

Στη δυτική περιφέρεια ο Λίλαρντ είχε ανάλογη προσφορά και συμβολή ώστε οι Μπλέιζερς να σημειώσουν τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, με τον εξαιρετικό γκαρντ του Πόρτλαντ να μετρά κατά μέσο όρο 38,3 πόντους, 6,8 ασίστ και 4,5 ριμπάουντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!