Ολυμπιακός: Δανεικός στην Κόνιασπορ παραχωρήθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης από τους Πειραιώτες ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ενας ακόμη Ελληνας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, καθώς ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Κόνιασπορ για την παραχώρηση με δανεισμό του Ανδρέα Μπουχαλάκη, έως το τέλος της σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο διεθνής μέσος δεν ήταν στα πλάνα του Μίτσελ για τη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού και θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της γειτονικής χώρας. Για τον Έλληνα αστέρα δεν είχε εκφράσει άλλη ομάδα τόσο έντονο ενδιαφέρον όσο η Κόνιασπορ και για να έχει χρόνο συμμετοχής, επέλεξε τον δανεισμό του στην ομάδα της Τουρκίας. Ολυμπιακός

Ο Μπουχαλάκης αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Εκεί θα περάσει από τις απαραίτητες προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!