Euroleague: Κόντρα στη Βίρτους μέσα στην Μπολόνια δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός, ντέρμπι με τη Ρεάλ για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει τη δεύτερη διαδοχική νίκη του και τρίτη εφετινή εκτός έδρας (έχουν προηγηθεί τα «διπλά» σε Κάουνας, Βελιγράδι) και τον Ολυμπιακό να επιθυμεί να δώσει συνέχεια στην καταδίωξη της κορυφής, συνεχίζεται το επόμενο διήμερο (19-20/01) η Euroleague, με τη διεξαγωγή της 20ής αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 7-12) ρίχνεται πρώτος στη μάχη (19/1, 21:30) και δοκιμάζεται στην Μπολόνια, απέναντι στην Βίρτους (8-11), που προέρχεται από δύο σερί ήττες στην τελευταία «διαβολοβδομάδα».

Οι «πράσινοι» έδωσαν τέλος στην τελευταία αγωνιστική στο αρνητικό σερί των έξι ηττών, με μια αποφασιστική νίκη επί της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, η οποία κρίθηκε στο τρίποντο του Ντέρικ Γουίλιαμς στα 7.8΄΄ για τη λήξη και θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων, προκειμένου να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για να προλάβουν τα πλέι οφ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στον αντίποδα, η Βίρτους ψάχνει αντίδραση, αλλά για να το πετύχει θα πρέπει να βελτιώσει αισθητά την άμυνα της, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα δέχθηκε 87 και 85 πόντους στις αναμετρήσεις με Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό, αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός (12-7) θα υποδεχθεί την Παρασκευή (20/1) την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης (13-6) στο ΣΕΦ, σε μία «μάχη γιγάντων», που αποτελεί… ζέσταμα ενόψει των πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «κυκλώσει» μόνο τη νίκη, καθώς σε ισοβαθμία με τους Ισπανούς στην κορυφή θα έχουν το «πάνω χέρι», μιας και στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση είχαν περάσει νικηφόρα από τη Μαδρίτη με 87-89.

Στον αντίποδα, η Ρεάλ ψάχνει το «διπλό» που θα τη διατηρήσει μόνη στην κορυφή της κατάταξης, στην οποία αναρριχήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν και έγραψε το «δύο στα δύο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!