Ο Λουίς Φαν Χάαλ απογοητεύτηκε και «ξέσπασε» όταν έμαθε πως απολύεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

O Λουίς Φαν Χάαλ αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο αξιόλογους προπονητές. Τα περισσότερα τα γνωρίζαμε για εκείνον. Ωστόσο μάθαμε και πως αντέδρασε όταν έμαθε πως απολύεται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα είπε η σύζυγος του Λουίς Φαν Χάαλ:

«Ήξερα πως ο Λουίς θα απολυόταν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το αισθάνθηκα. Ξαφνικά σταμάτησαν να μας χαιρετούν, απλά κουνούσαν τα χέρια τους από μακριά. Κάτι πήγαινε λάθος. Ήταν γυναικεία διαίσθηση.

Του είπα “Λουίς, θα σε απολύσουν, να το αποδεχτείς”. Και χτύπησα με δύναμη την πόρτα του διαμερίσματος. Μετά από τον τελικό του Κυπέλλου ο Λουίς είπε “επιτέλους τα καταφέραμε” και εγώ του είπα “Λουίς, θα απολυθείς”. Θύμωσε πάρα πολύ. “Γιατί χρειάζεται να μου χαλάς το πάρτι; Κόψε αυτές τις βλακείες”, είπε.

Λίγο αργότερα με κάλεσε στο τηλέφωνο και η φωνή του ήταν σπασμένη. Όταν έφτασα σπίτι είδα πως έκλαιγε. Τον αγκάλιασα, είχα και εγώ δάκρυα στα μάτια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!