Άνθρωπος της Ίντερ βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά τον Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ αποτελεί μία από τις καλύτερες φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος, αποτελούσε επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς πριν αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Δεν είναι τυχαίο πως αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές του Μίτσελ.

Όπως είναι φυσικό, ο Ίνμπομ Χουάνγκ έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Δεν είναι τυχαίο πως άνθρωπος της Ίντερ βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη προκειμένου να δει από κοντά τον παίκτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είναι δύσκολο ο Ίνμπομ Χουάνγκ να αποχωρήσει τον Γενάρη από την ελληνική ομάδα. Εξάλλου ούτε ο Ολυμπιακός συζητά κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο. Ωστόσο, δεν θα είναι περίεργο αν κάποια στιγμή κάποιος σύλλογος ενδιαφερθεί έντονα για την απόκτησή του. Ειδικότερα αν συνεχίσει με τόσο καλές εμφανίσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!