Σάκκαρη-Γιουάν 2-0: Άνετη και απόλυτα συγκεντρωμένη η Μαρία, προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open.

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να περάσει άνετα και μάλιστα χωρίς απώλεια σετ το πρώτο εμπόδιο στο Australian Open. Ειδικότερα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε την Κινέζα Γιου Γιουάν με 2-0 σετ (6-1, 6-4).

Πλέον, στον δεύτερο γύρο θα παίξει με την 17χρονη Ρωσίδα Nτιάνα Σνάιντερ, η οποία ήρθε στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά και κέρδισε στον πρώτο γύρο την Σλοβάκα Κούτσοβα με 7-6, 7-5.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ήδη από το πρώτο game, η Μαρία Σάκκαρη έδειξε τις άγριες διαθέσεις της. Με συγκέντρωση στο παιχνίδι της και χωρίς να παρεκκλίνει από το πλάνο της έφτασε άνετα στο πρώτο σετ χωρίς να αισθανθεί ιδιαίτερη πίεση από την αντίπαλό της.

Η Σάκκαρη έπαιξε πολύ επιθετικά, βγάζοντας 38 winners συνολικά, 3 άσους, αλλά και το εκπληκτικό 87% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς (20/23).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!