O Γκάμπριελ Σουάσο, παρά τη «σφήνα» της Μπεσίκτας, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως είναι κοντά στο να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκαμπριέλ Σουάσο, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και ο παίκτης να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Η Μπεσίκτας πράγματι κατέθεσε μία εξαιρετική προσφορά, αλλά αυτή δεν στάθηκε ικανή να «χαλάσει» τη μεταγραφή.

Ο Χιλιανός αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο και η επιθυμία του ήταν να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τόνι Λάτο αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Μίτσελ αλλά δεν μπορεί άλλο να τον περιμένει. Έτσι, δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στη μέρα ή το αργότερο έως την Πέμπτη (12/1) να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο παίκτης να μπει στο αεροπλάνο.

Ο Σουάσο δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στην καριέρα του, έχοντας ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Κόλο Κόλο, με τη φανέλα της οποίας μετράει 192 συμμετοχές, με 9 γκολ και 13 ασίστ, ενώ είναι και εννέα φορές διεθνής με την εθνική Χιλής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!