Στο στόχαστρο μεγάλων αγγλικών συλλόγων βρίσκεται ο Μέμφις Ντεπάι.

Ο Μέμφις Ντεπάι βρίσκεται στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, ωστόσο θέλει να αποχωρήσει από την Ισπανία καθώς δεν έχει βρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα με την καταλανική «Sport», την περίπτωση του Ντεπάι εξετάζουν η Τσέλσι, η Άρσεναλ, η Νιούκαστλ αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία είχε αποχωρήσει χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει την έχει κάνει γνωστή στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι δεν είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Μέμφις Ντεπάι