Ο οδηγός αγώνων Κεν Μπλοκ σκοτώθηκε σε δυστύχημα αφού έχασε τον έλεγχο του snowmobile που οδηγούσε και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο οδηγός αγώνων, Κεν Μπλοκ, σκοτώθηκε σε δυστύχημα στη Γιούτα των ΗΠΑ. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες έχασε τον έλεγχο του snowmobile που οδηγούσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Αργότερα, όταν εντοπίστηκε από τους διασώστες ήταν ήδη αργά. Ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος λόγω των τραυμάτων του.

Να θυμίσουμε πως ο Κεν Μπλοκ ξεκίνησε την καριέρα του από τα ράλι το 2005, ενώ το 2007 μετακόμισε στο WRC. Έγινε διάσημος μέσα από την τηλεοπτική σειρά Gukmhana 2, ενώ παράλληλα ήταν συνιδρυτής των παπουτσιών DC.

Ο Κεν Μπλοκ ήταν παντρεμένος και μαζί με τη σύζυγό του Λούσι είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!