Ο Φακούντο Καμπάτσο ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα στη EuroLeague καθώς η σερβική ομάδα πλήρωσε τις οφειλές της.

Ο Φακούντο Καμπάτσο μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη EuroLeague και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Όπως γνωστοποίησε η σέρβικη Telesport, ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να εγγράψει τον Αργεντινό πλέι μέικερ στο δυναμικό του καθώς τακτοποίησε όλες τις οφειλές.

Πλέον, ο χρόνος πιέζει. Ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει να προλάβει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου ο Φακούντο Καμπάτσο να μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βαλένθια για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague.

Η ενσωμάτωση του Καμπάτσο έρχεται την καλύτερη στιγμή για τον Ερυθρό Αστέρα καθώς ο Λούκα Βιλντόζα θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για 30 ημέρες λόγω τραυματισμού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!