Η οικογένεια του Πελέ τον αποχαιρετά σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αφού η κατάσταση της υγείας του χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο.

Σε κλίμα αποχαιρετισμού έχει μπει η οικογένεια του Πελέ, με την υγεία του Βραζιλιάνου άσου να χειροτερεύει μέρα με την ημέρα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Μάλιστα, η οικογένειά του, που είναι δίπλα του από την πρώτη ημέρα, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τα δεδομένα δεν είναι μαζί του. Αν και είναι σπουδαίος μαχητής φαίνεται ότι χάνει την πιο μεγάλη μάχη».

Φυσικά, όλοι εύχονται και ελπίζουν για το καλύτερο. Σε ένα θαύμα που μπορεί να έρθει κάποια στιγμή. Αλλά οι γιατροί, σύμφωνα με το ESPN Brazil, έχουν προετοιμάσει τους ανθρώπους του παλαίμαχου επιθετικού για το χειρότερο σενάριο.

Στο πλάι του Πελέ βρίσκονται όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες λόγω και της κατάστασης αλλά και των ημερών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!