Μέσα από μία ανάρτησή του στα social media, ο Βινίσιους εξέφρασε την τεράστια απογοήτευση που νιώθει μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας.

Τρομερά απογοητευμένος είναι ο Βινίσιους μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μέσα από μία ανάρτησή του στα social media αποκάλυψε πως δεν έχει σταματήσει να κλαίει μετά την ήττα της ομάδας του από την Κροατία στη διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βινίσιους:

«Έκλαψα στο γήπεδο, έκλαψα στα αποδυτήρια, έκλαψα μόνος μου στο αεροπλάνο, έκλαψα όταν επέστρεψα σπίτι μου και θα κλαίω όποτε θυμάμαι το πόσο κοντά φτάσαμε. Ήταν αναμφίβολα η χειρότερη μέρα της ζωής μου, είμαι πολύ δυστυχισμένος.

Έγραψα και έσβησα αυτά που ήθελα να γράψω αρκετές φορές. Δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις την απογοήτευση που νιώθω. Έχασα το χαμόγελό μου και θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να το ξαναβρώ. Όμως, λατρεύω το ποδόσφαιρο και θα έχω κι άλλες ευκαιρίες να στείλω την εθνική εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή του κόσμου. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί.

Χίλια συγγνώμη στους Βραζιλιάνους. Αποτύχαμε την πιο σημαντική στιγμή και τους απογοητεύσαμε όλους. Ευχαριστούμε για την στήριξή σας και ενωμένοι θα κυριαρχήσουμε στο Μουντιάλ του 2026. Σημειώστε το για να το θυμάστε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!