Από τις ομορφότερες στιγμές του φετινού Μουντιάλ, αυτή που ο γιος του Πέρισιτς έσπευσε να παρηγορήσει τον Νεϊμάρ.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χαρές και νίκες. Δεν είναι μόνο γκολ και πανηγυρισμοί. Είναι και ήττες και αποκλεισμοί. Ο Νεϊμάρ βίωσε ακόμα μία τέτοια κατάσταση χθες, όταν είδε την Κροατία να προκρίνεται αντί της Βραζιλίας στους «4» του Μουντιάλ.

Το μεγάλο φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου έμεινε εκτός από τους φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ. Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, οι Κροάτες κατάφεραν να σταθούν όρθιοι στην πίεση των αντιπάλων τους, να οδηγήσουν το ματς στα πέναλτι και από εκεί να προκριθούν για τα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Αργεντινούς, που πέταξαν εκτός την Ολλανδία.

Τον βαρύ αποκλεισμό δεν κατάφερε να τον αντέξει ο Νεϊμάρ, ο οποίος έμεινε απαρηγόρητος στο χορτάρι να κλαίει. Ένας από αυτούς που έσπευσαν να τον παρηγορήσουν ήταν και ο γιος του πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Ιβάν Ράκιτιτς. 

Δείτε το συγκινητικό βίντεο 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report Football (@brfootball)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Futboclip (@futboclip)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!