Μουντιάλ 2022: Η Γαλλία παρά την ήττα της από την Τυνησία πέρασε στους «16» του Μουντιάλ - Πανηγυρική πρόκριση στους «16» και για την Αυστραλία.

Η Γαλλία, έχοντας πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, ηττήθηκε από την Τυνησία με 1-0 αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει την πρωτιά στον όμιλο. Η μεγάλη νίκη της Τυνησίας δεν ήταν αρκετή, καθώς στο έτερο ματς του τέταρτου ομίλου, η Αυστραλία νίκησε με 1-0 τη Δανία και πήρε το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ του Μουντιάλ.

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη στις αναμετρήσεις μέσα από το Debut.gr
⇒ Γαλλία – Τυνησία 0-1

Το πρώτο γκολ της Τυνησίας στα γήπεδα του Κατάρ και η (τεράστια) πρώτη νίκη της, επί της Γαλλίας σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου -1-0 με σκόρερ τον Καζρί- δεν έφταναν για να της χαρίσουν την πρόκριση στους «16» του εφετινού Μουντιάλ.

Η νίκη της Αυστραλίας απέναντι στη Δανία (1-0), διατήρησε τα «καγκουρό» στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου και τους έδωσε το «εισιτήριο» για τα νοκ-άουτ, με τους Τυνήσιους να μένουν με την πικρή γεύση του αποκλεισμού, παρότι σημείωσαν μία απ’ τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ιστορίας τους, η οποία «σφραγίστηκε» στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με την ακύρωση του γκολ του Γκριεζμάν ως οφσάιντ.

⇒ Αυστραλία – Δανία 1-0

Η Αυστραλία έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, επικρατώντας 1-0 της Δανίας στην τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου της διοργάνωσης.

Το ματς έγινε στο στάδιο «Αλ Γιανούμπ» στην Αλ Ουάκρα και κρίθηκε από ένα γκολ του Μάθιου Λέκι στο 60΄. Έτσι, οι Αυστραλοί κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο γκρουπ, πίσω από τη Γαλλία και στην επόμενη φάση θα αναμετρηθούν με την πρώτη του 3ου ομίλου (Πολωνία, Αργεντινή ή Σαουδική Αραβία).

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Μουντιάλ Μουντιάλ Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!