Ακτιβιστής εισέβαλε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα Πορτογαλία-Ουρουγουάη με σημαία Pride και T-shirt σούπερμαν με διπλό μήνυμα.

Ένας ακτιβιστής, ο οποίος στα χέρια του κρατούσε σημαία Pride εισέβαλε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα μεταξύ Πορτογαλίας – Ουρουγουάης, κόντρα στον αυστηρό αντι-LGBT νόμο της χώρας. Πορτογαλία-Ουρουγουάη

Μάλιστα, ο οπαδός φορούσε ένα μπλε μπλουζάκι με το σήμα του Σούπερμαν που στην μπροστά πλευρά έγραφε «Σώστε την Ουκρανία» και στην πίσω «Σεβασμός στις γυναίκες του Ιράν».

Ως… είθισται με τους εισβολείς, ακολούθησε κυνηγητό, μέχρι που ο ακτιβιστής πέταξε τη σημαία και συνελήφθη από τη φρουρά του γηπέδου.

Ακολούθως, το παιχνίδι διεκόπη για περίπου πενήντα λεπτά, με τους οπαδούς να γιουχάρουν τον «εισβολέα» ακτιβιστή.

Δείτε το βίντεο με τον ακτιβιστή που εισέβαλε στο γήπεδο την ώρα του Πορτογαλία-Ουρουγουάη με σημαία pride και t-shirt σούπερμαν

 
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!